Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Rillettes sardynki może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 6. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Mieszanka szalotki, serek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 277 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), oraz Rillettes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować sardynki:
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
2
Wyjmij sardynki z puszek. Używając małego, ostrego noża, ostrożnie otwórz każdy w dół brzucha i pleców, składając je, aby odsłonić kręgosłup.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
6
Umieść serek lub Neufchâtel w średniej misce. Złożyć i wymieszać gumową szpatułką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Neufchatel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać szalotki, szalotki, świeże zioła, i większość soku z limonki lub cytryny, mieszając do sera z łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1
Dodaj teraz bez kości sardynki do mieszanki sera. Użyj widelca, aby rozbić sardynki i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
Sos żurawinowy, Do Podania
2
Dodaj cayenne, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
3
Dodaj więcej soku z limonki lub cytryny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
4
Albo podawać od razu (Dorie sugeruje schłodzenie co najmniej 2 godzin, ale nie uznałem tego za konieczne), albo schłodzić. Może nadrobić do dwóch dni do przodu, jeśli starannie przykryć folią, aby nie było ekspozycji na powietrze i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
5
Podawać na krakersach, chlebie, paluszkach selera lub jako farsz do pomidorów koktajlowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
(24 Sztuki)
Do Wiązania
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Musujące różowe i wino musujące to świetny wybór dla Rillettes. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować bellissima Sparkling rosé. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.