Rigatoni Z Pikantnym Salami I Pomidorami

Rigatoni Z Pikantnym Salami I Pomidorami
Rigatoni z pikantnym Salami i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 597 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płatki chili, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pecorino romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rigatoni z pikantnym sosem pomidorowo-wódkowym, Rigatoni Z Salami, Mozzarellanem I Rukolą, oraz Rigatoni z Salami i sosem z czerwonego wina.

Instrukcje

1
Pokroić sopressata na pałki o długości około 2 cali i 1/4 cala thick.In bardzo duża patelnia (lub holenderski piekarnik), rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj sopressata i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ma chrupiące i wykonane niektóre z jego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
3
Dodać płatki chili i gotować przez 30 sekund, następnie dodać sos pomidorowy i gotować na dużym ogniu, aż większość płynu odparuje, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
4
Usunąć z heat.In duży garnek dobrze osolonej wrzącej wody, makaron gotować zgodnie z instrukcją opakowania do 2 minut od al Dente; odcedzić.Wrzucić rigatoni na patelni z mieszaniną sopressata i pomidorów i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest al dente i sos zmniejszył się i przylega do makaronu, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodać Pecorino Romano, a następnie dodać kilka łyżek wody, jeśli sos wydaje się suchy.Podziel makaron na cztery pojedyncze talerze lub miseczki i zakończ posypką Pecorino i mżawką oliwy z oliwek.Więcej włoskich dań z makaronu na Food Republic: Raviolo Gigante z jajkiem sadzonym przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Fasola GiganteFasola Gigante
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Orecchiette Z Domowej Kiełbasy Kopru Włoskiego I Szwajcarski Chard Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
OrecchietteOrecchiette
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
7
Makaron Cacio E Pepe Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn