Riesling Snapper
Riesling Snapper jest bezglutenowe, pescatarian i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,81 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 30g tłuszczu i w sumie 425 kalorii. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka migdałów, masła, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Kurczak W Riesling, Kurczak Riesling, oraz Coq au Riesling.
Instrukcje
Wlej wino Riesling na dużą patelnię na średnim ogniu; gotuj, aż w większości odparuje, 5 do 7 minut. Wymieszaj masło i czosnek z pozostałym winem; gotuj i mieszaj, aż czosnek zmięknie, a masło całkowicie się rozpuści, 3 do 5 minut.
Dopraw czerwone filety z Lucjana solą i czarnym pieprzem. Zwiększ ogień pod patelnią do wysokiego; delikatnie włóż filety z Lucjana do mieszanki masła i czosnku. Gotuj około 3 minut, Odwróć, dodaj migdały i kontynuuj gotowanie, aż miąższ Lucjana będzie łatwo płatkować widelcem, jeszcze 2 do 3 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Red Snapper działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Poppy Monterey Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.