Rewelacyjna Kanapka Ze Stekiem
Rewelacyjna kanapka ze stekiem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 120g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1711 kalorii. Na $9.79 za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sosu worcestershire, cebula, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 156 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Rewelacyjna Kanapka Tahoe Crunch, Seven SEAS® rewelacyjna Sałatka Stekowa, oraz Bobby Flay ' s Grillowany stek kanapka z sosem stek.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane.
Dodać grzyby, papryka i cebula; gotować i mieszać, aż zacznie się miękkie, o 5 protokół.
W powolnej kuchence, połączyć bulion wołowy, sól, pieprz, sos Worcestershire, płatki czerwonej papryki i czerwone wino.
Wołowinę i warzywa przełożyć do wolnej kuchenki i wymieszać. Przykryć i gotować na wysokościach przez 3 do 4 godzin, aż wołowina będzie wyjątkowo miękka.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Spuścić płyn z wolnej kuchenki i zapisać do zanurzenia. Francuski bochenek chleba kroimy wzdłuż jak kanapkę z łodzią podwodną.
Wymieszać chrzan i musztardę; rozprowadzić na wewnętrznej stronie bochenka.
Po obu stronach bochenka ułożyć plasterki sera provolone, następnie napełnić wołowiną i warzywami. Zamknij bochenek i owinąć całą kanapkę folią aluminiową.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku. W przypadku chrupiącego chleba można go upiec bez folii aluminiowej. Pokroić w porcje i podawać z sokami z powolnej kuchenki do zanurzenia.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.