Resztki pasztetu mięsnego z parmezanem
Pozostałości po pieczeni mięsnej z parmezanem mogą być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 141 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 39 centów za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką jajko, ketchup, tłuszcz i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 29% . Podobne przepisy obejmują Leftover Bean Soup , Leftover Turkey Soup i Banana Coconut Loaf With Tibetan Goji Berries .
Instrukcje
Wymieszaj słone okruchy i parmezan w płytkim naczyniu; odstaw. Ubij jajko z wodą. Zanurz plastry pieczeni mięsnej w mieszance jajecznej, a następnie w mieszance okruchowej.
Podgrzej tłuszcz na patelni. Zrumień plastry pieczeni mięsnej z obu stron.
Jeśli chcesz, podawaj z ketchupem.