Red Snapper Veracruz-Style to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwki, tymianek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czerwony Snapper Veracruz Style, Red Snapper, Veracruz Style, oraz Veracruz-Style Red Snapper.
Instrukcje
1
Filety umieścić w naczyniu do pieczenia. Wycisnąć sok z 1 limonki po obu stronach i obficie doprawić solą. Włącz je raz lub dwa razy w przyprawach. Marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Sok
Wapno
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. Ustaw miskę z lodowatą wodą w pobliżu pieca. Pomidory rdzeń i przeciąć X na przeciwległym końcu. Wrzuć pomidory do wrzącej wody i pozostaw je, aż skóra zacznie się odrywać od X. czas zależy od pomidorów: bardzo dojrzałe pomidory będą potrzebować około 10 sekund; mniej dojrzałe pomidory będą trwać dłużej. Łyżką z rowkiem przenieś pomidory do miski z lodowatą wodą.
Pozwól im stać, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, a następnie zsuń Skórki.
4
Odcedzić i pokroić w-calowe plastry.
5
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Rozrzucić połowę cebuli na dnie 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia lub inne naczynie, w którym filety będą pasować ciasno z małym nakładania. Ułóż trochę mniej niż połowę plastrów pomidora na cebuli. (Jeśli planujesz zaprezentować gotowe danie na stole, użyj mniejszych plastrów pomidora i zachowaj ładniejsze środkowe plastry na górze.) Top z liśćmi laurowymi, a następnie rozrzucić połowę kolendry, gałązki tymianku i posiekane jalapeo nad tym. Doprawić co najmniej 1 łyżeczką soli. Włożyć ząbki czosnku do warzyw na brzegach naczynia. Wyciśnij sok z pozostałej limonki na warzywa i top z przyprawionymi filetami, rozstaw je równomiernie, ale w razie potrzeby nakładając się trochę. Oliwki i kapary rozsypać na filetach, a następnie zrobić kolejną warstwę pozostałej cebuli i pomidorów, aby pokryć rybę. Rozrzucić Pozostałe kolendry, gałązki tymianku, i posiekane jalapeo nad tym. Ponownie doprawić solą, następnie skropić oliwą z oliwek i marynowanym sokiem jalapeo. Przykryć szczelnie folią aluminiową. Zapiekankę można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzić do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Plastry Pomidora
świeży Tymianek
Liście Laurowe
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Kolendra
Pomidor
Kapary
Oliwki
Cebula
Sok
Ryby
Wapno
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
7
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
8
Zapiekać zapiekankę przez 20 minut. Odkryć i piec, aż soki wydzielane przez warzywa są bulgotanie i filety są gotowane przez, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Aby służyć, zeskrobać warzywa pokrywające rybę na boki naczynia. Delikatnie podnieś filety i przenieś je na talerze do serwowania. Najprawdopodobniej trochę się rozpadną; to jest w porządku. Wybierz ząbki czosnku, liście laurowe i gałązki tymianku i odrzuć. Rozgnieść pozostałe składniki grubo do soków widelcem, aby uzyskać masywny SOS. Sprawdź przyprawy i w razie potrzeby dodaj sól. Łyżka sos na filety i rozrzucić niektóre posiekane marynowane jalapeos na każdym, jeśli chcesz.