Red Snapper Veracruz-Style

Red Snapper Veracruz-Style
Red Snapper Veracruz-Style to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwki, tymianek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czerwony Snapper Veracruz Style, Red Snapper, Veracruz Style, oraz Veracruz-Style Red Snapper.

Instrukcje

1
Filety umieścić w naczyniu do pieczenia. Wycisnąć sok z 1 limonki po obu stronach i obficie doprawić solą. Włącz je raz lub dwa razy w przyprawach. Marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
SokSok
WapnoWapno
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. Ustaw miskę z lodowatą wodą w pobliżu pieca. Pomidory rdzeń i przeciąć X na przeciwległym końcu. Wrzuć pomidory do wrzącej wody i pozostaw je, aż skóra zacznie się odrywać od X. czas zależy od pomidorów: bardzo dojrzałe pomidory będą potrzebować około 10 sekund; mniej dojrzałe pomidory będą trwać dłużej. Łyżką z rowkiem przenieś pomidory do miski z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pozwól im stać, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, a następnie zsuń Skórki.
4
Odcedzić i pokroić w-calowe plastry.
5
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozrzucić połowę cebuli na dnie 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia lub inne naczynie, w którym filety będą pasować ciasno z małym nakładania. Ułóż trochę mniej niż połowę plastrów pomidora na cebuli. (Jeśli planujesz zaprezentować gotowe danie na stole, użyj mniejszych plastrów pomidora i zachowaj ładniejsze środkowe plastry na górze.) Top z liśćmi laurowymi, a następnie rozrzucić połowę kolendry, gałązki tymianku i posiekane jalapeo nad tym. Doprawić co najmniej 1 łyżeczką soli. Włożyć ząbki czosnku do warzyw na brzegach naczynia. Wyciśnij sok z pozostałej limonki na warzywa i top z przyprawionymi filetami, rozstaw je równomiernie, ale w razie potrzeby nakładając się trochę. Oliwki i kapary rozsypać na filetach, a następnie zrobić kolejną warstwę pozostałej cebuli i pomidorów, aby pokryć rybę. Rozrzucić Pozostałe kolendry, gałązki tymianku, i posiekane jalapeo nad tym. Ponownie doprawić solą, następnie skropić oliwą z oliwek i marynowanym sokiem jalapeo. Przykryć szczelnie folią aluminiową. Zapiekankę można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzić do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
PomidorPomidor
KaparyKapary
OliwkiOliwki
CebulaCebula
SokSok
RybyRyby
WapnoWapno
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
8
Zapiekać zapiekankę przez 20 minut. Odkryć i piec, aż soki wydzielane przez warzywa są bulgotanie i filety są gotowane przez, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Aby służyć, zeskrobać warzywa pokrywające rybę na boki naczynia. Delikatnie podnieś filety i przenieś je na talerze do serwowania. Najprawdopodobniej trochę się rozpadną; to jest w porządku. Wybierz ząbki czosnku, liście laurowe i gałązki tymianku i odrzuć. Rozgnieść pozostałe składniki grubo do soków widelcem, aby uzyskać masywny SOS. Sprawdź przyprawy i w razie potrzeby dodaj sól. Łyżka sos na filety i rozrzucić niektóre posiekane marynowane jalapeos na każdym, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
PrzyprawyPrzyprawy
SOSSOS
RybyRyby
SólSól
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn