Razzle Dazzle French Toast
Razzle Dazzle French Tost może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten poranny posiłek ma 7142 kalorii, 109G białka, oraz 470g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.82 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka boczku pieprzowego, sól koszerna, proszek słodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Razzle-dazzle, Razzle Dazzle Me Smoothie, oraz Razzle - Dazzle Berry Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozłóż boczek na stojaku z drutu umieszczonym na blasze do pieczenia.
Bakeuntil ładne i chrupiące, 12 do 15 minut.
W naczyniu do pieczenia wymieszać mleko,brązowy cukier,sól,żółtka i nasiona fasoli waniliowej, aby ciasto.
Podgrzać 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick do średnich. Wsadź każdą stronę chleba do ciasta na kilka sekund po stronie. Smażyć 2 kromki chleba poobijanego na złoty kolor, 4 do 5 minut na stronę. Powtórz proces, wycierając patelnię czystą między każdym smażeniem, aż będziesz miał idealnie złocisto-brązowe i pyszne francuskie tosty. (Możesz trzymać francuskie tosty w piekarniku 200 stopni na stojaku z drutu ustawionym w blasze do pieczenia, aby utrzymać ciepło w razie potrzeby.)
Gdy tosty francuskie są gotowe, każdy kawałek schmear z kremem Mascarpone. Następnie wierzch ze stosem malin i 3 plastrami boczku. Zamknąć, pokroić na pół i podawać z syropem klonowym do dunkingu.
W misce wymieszać mascarpone, proszek słodowy, syrop klonowy, sól i nasiona fasoli wanilli, a następnie odstawić do użycia.