Ravioli Nudi w sosie pomidorowym
Ravioli Nudi w sosie pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz masło, skórkę z cytryny, przecier pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Szpinak i Szwajcarski Chard ravioli Nudi na prostym sosie pomidorowym, Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Ravioli Szpinakowe Z Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać połowę cebuli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego i dodać szpinak i 1 łyżeczkę soli. Gotować, mieszając, aż żaden płyn nie pozostanie na patelni, około 10 minut.
Odcedzić i wycisnąć całą pozostałą ciecz ze szpinaku.
Na tej samej patelni podgrzej pozostałą łyżkę oleju na umiarkowanie małym ogniu.
Dodaj pozostałą cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę, mieszając. Wymieszać przecier pomidorowy, wodę, pieprz i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do duszenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut. Wymieszać z masłem i bazylią i przykryć do ogrzania.
W międzyczasie przynieś średni garnek osolonej wody na wolnym ogniu. W średniej misce, połączyć gotowany szpinak, ricotta, parmezan, jajka, Skórka z cytryny, gałka muszkatołowa, cayenne, i mąka. Za pomocą dwóch łyżek wrzucić do gotującej się wody pierogi wielkości orzecha włoskiego. Gotować do firmy, o 3 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem pomidorowym.
Zalecane wino: pomidory wymagają wina o wysokiej kwasowości, podczas gdy ziemisty szpinak najlepiej smakuje z takim, który ma jasne, nieskomplikowane owoce. Brzmi jak barbera, ale bez dębu.