Ranczo Śniadanie Musli
Ranczo śniadanie musli może być tylko poranny posiłek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 264 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, kokos, jabłka tarta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe Śniadanie Musli, Płatki Śniadaniowe Musli, oraz Muesli Babeczki Śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć owies z 3/4 szklanki wody.
Odstawić podczas przygotowywania pozostałych składników.
Wlej sok z cytryny do innej miski. Obrać 1 jabłko, a następnie wyciąć 8 bardzo cienkich plastrów. Przekrój plastry w soku z cytryny i wyciągnij; odstaw na bok. Pozostałe jabłka obieramy i grubo rozdrabniamy na sok z cytryny; natychmiast mieszamy.
Jabłka, orzechy, syrop i kokos wymieszać z owsem. Podzielić na 4 miski.
Podawać z jogurtem, jeśli chcesz; udekorować plasterkami jabłka.
* Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) to substancja słodząca wytwarzana z soku z rośliny agawy. Znajdź go w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i naturalnych żywności.
Dodać do przodu: w kroku 1 połączyć owies z 1 1/2 szklanki wody; schłodzić co najmniej 2 godziny i tak długo, jak przez noc, a następnie odcedzić (owies będzie pełniejszy o konsystencji niż przy krótkim namoczeniu).