Rampa i nadzienie do pierogów wieprzowych
Rampa i nadzienie z pierogów wieprzowych jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Ten przepis od Serious Eats ma 28 fanów. Jeśli masz tłustą mieloną wieprzowinę, sos sojowy, wino shaoxing i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podstawowe nadzienie do pierogów wieprzowych, Nadzienie do pierogów wieprzowych i Szczypiorkowych, oraz Pekińskie nadzienie do pierogów z wieprzowiną i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym woku lub patelni na dużym ogniu aż do palenia.
Dodać pokrojone rampy i gotować, mieszając i podrzucając często, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Przełożyć do średniej miski.
Dodać pozostałe składniki i połączyć.
Aby zrobić i ugotować pierogi, postępuj zgodnie z tym przepisem na domowe pierogi, zaczynając od kroku 4.