Rampa i nadzienie do pierogów wieprzowych

Rampa i nadzienie do pierogów wieprzowych
Rampa i nadzienie z pierogów wieprzowych jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Ten przepis od Serious Eats ma 28 fanów. Jeśli masz tłustą mieloną wieprzowinę, sos sojowy, wino shaoxing i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podstawowe nadzienie do pierogów wieprzowych, Nadzienie do pierogów wieprzowych i Szczypiorkowych, oraz Pekińskie nadzienie do pierogów z wieprzowiną i kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym woku lub patelni na dużym ogniu aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać pokrojone rampy i gotować, mieszając i podrzucając często, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RampyRampy
3
Przełożyć do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać pozostałe składniki i połączyć.
5
Aby zrobić i ugotować pierogi, postępuj zgodnie z tym przepisem na domowe pierogi, zaczynając od kroku 4.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn