Ragù rzeźnika z Fusilli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, gęsto pieczoną szynkę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fusilli pełnoziarniste z Ragu wołowym, Pasticcio Di Fusilli (Pieczone Fusilli), oraz Stek rzeźniczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2
Dodaj marchew, seler, cebula i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać pancettę i mieloną wołowinę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż błyszczące i rdzawe, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodaj pokrojoną w kostkę szynkę, mleko, białe wino i wodę do zapiekanki i gotuj szmatkę na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gęsta i sosna, około 1 godziny i 15 minut. Szmatkę doprawić solą i pieprzem.