Rabarbarowe Kwadraty Bezowe

Rabarbarowe Kwadraty Bezowe
Rabarbarowe kwadraty bezowe wymagają z grubsza 55 minut od początku do końca. Na 35 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Rabarbarowe Ciasto Bezowe, Rabarbarowe Ciasto Bezowe, oraz Rabarbarowe Ciasto Bezowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 8x8 cala kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, śmietany razem masło i 1/4 szklanki cukru, aż będzie gładka. Ubić w jajku i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać z masłem, aż powstanie sztywne ciasto. Wciśnij ciasto na dno i 1/2 cala po bokach przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec ciasto przez 15 minut, lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W rondlu na średnim ogniu połącz rabarbar, 1/2 szklanki cukru, cynamon i 3 łyżki wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż rabarbar będzie miękki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
RabarbarRabarbar
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Pozostałe 2 łyżki wody wymieszać ze skrobią kukurydzianą i wymieszać do rondla. Gotować, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia i rozprowadzić na upieczonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
W średniej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałe 1/2 szklanki cukru, kontynuując ubijanie, aż białka utworzą sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Rozprowadzić bezę na warstwie sosu rabarbarowego, a na wierzch posypać kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
RabarbarRabarbar
SOSSOS
10
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy beza stanie się złotobrązowa. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn