Rabarbarowe Kwadraty Bezowe
Rabarbarowe kwadraty bezowe wymagają z grubsza 55 minut od początku do końca. Na 35 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Rabarbarowe Ciasto Bezowe, Rabarbarowe Ciasto Bezowe, oraz Rabarbarowe Ciasto Bezowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 8x8 cala kwadratowe naczynie do pieczenia.
W średniej misce, śmietany razem masło i 1/4 szklanki cukru, aż będzie gładka. Ubić w jajku i wanilii.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać z masłem, aż powstanie sztywne ciasto. Wciśnij ciasto na dno i 1/2 cala po bokach przygotowanej patelni.
Piec ciasto przez 15 minut, lub do firmy.
W rondlu na średnim ogniu połącz rabarbar, 1/2 szklanki cukru, cynamon i 3 łyżki wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż rabarbar będzie miękki, o 10 protokół.
Pozostałe 2 łyżki wody wymieszać ze skrobią kukurydzianą i wymieszać do rondla. Gotować, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i rozprowadzić na upieczonej skórce.
W średniej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałe 1/2 szklanki cukru, kontynuując ubijanie, aż białka utworzą sztywne szczyty.
Rozprowadzić bezę na warstwie sosu rabarbarowego, a na wierzch posypać kokosem.
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy beza stanie się złotobrązowa. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.