Quinoa Timbales
Quinoa Timbales może być tylko przystawka szukasz. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka moreli, zielonej cebuli, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia Timbales, Puree Ziemniaczane Timbales, oraz Tymbale Korzeniowe Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować wodę w średnim rondlu; dodać komosę ryżową, porzeczki i morele. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Zdjąć z ognia; odstawić, pokryte, 5 minut. Puch z widelcem.
Połącz olej, sok z cytryny, sól, pieprz i kminek w dużej misce i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Dodać pietruszkę, orzechy włoskie, i cebula; dobrze wymieszać. Wymieszać mieszaninę quinoa.
Umieść 3 połówki pomidorów cherry, ścięte boki w dół, na dnie każdej z 6 (6-uncji) ramekinów lub kubków z kremem pokrytych sprayem do gotowania. Opakowanie około 1/2 szklanki mieszanki quinoa do każdego ramekin. Natychmiast odwróć ramekiny na poszczególne płytki.