Quinoa-Pilaf Z Pora
Quinoa-por Pilaf może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, por, quinoa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak smażony na patelni z delikatnym porem, Lemon Rice Pilaf i niezależnie od tego, co rośnie w ogrodzie, Quinoa Pilaf, oraz Quinoa Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać pory i obfite szczypta każdej soli i pieprzu i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 10 do 12 protokół.
Dodaj quinoa i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do wyschnięcia, o 5 protokół.
Dodać bulion i wodę na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż quinoa jest miękka i ciecz została wchłonięta, o 20 protokół.
Wyjąć patelnię z ognia i odstawić na 10 minut. Puch widelcem, doprawić solą i pieprzem i podawać.