Quiche ze szpinakiem i serem
Quiche ze szpinakiem i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 275 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mleka, soli i pieprzu, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quiche z szynką i serem ze szpinakiem, Quiche ze szpinakiem i serem, oraz Szpinak Pieczarkowy Ser Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. na małej patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodaj cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę dłużej, mieszając.
Przełożyć do małej miski i ostudzić.
Posypać mieszanką cebuli, szpinaku i Gruyre na dnie skorupy ciasta. Ubić jajka i mleko razem, doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Delikatnie wlać do skorupy.
Piec quiche przez 40 do 45 minut, aż zestaw i ładnie rumiane.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.