Quiche Kowbojskie

Quiche Kowbojskie
Quiche kowbojskie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 14g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz unbaked pie crust, masło, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać unbaked pie crust można śledzić to danie główne z Tarta morelowo-malinowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) , oraz Madame Quiche ' s quiche au Fromage dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć cebulę na maśle na dużej patelni na średnim ogniu przez co najmniej 15 do 20 protokół (może dłużej), mieszając od czasu do czasu, aż cebula są głęboko złoty kolor. Odstawić do ostygnięcia.Podsmaż boczek do rozgryzienia. Pokroić na duże kawałki wielkości kęsa i odstawić do ostygnięcia. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozwałkuj skorupę ciasta i wciśnij ją do dużej karbowanej głębokiej patelni do tarty (lub patelni do ciasta z głębokim naczyniem). Ubić jajka, śmietanę, sól i pieprz w dużej misce, a następnie wymieszać z cebulą, boczkiem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Umieść patelnię na obranej blasze do pieczenia, przykryj lekko folią aluminiową i piecz przez około 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjmij folię i kontynuuj pieczenie przez 10 do 15 minut, lub do momentu, gdy quiche zostanie ustawione, a skórka będzie złotobrązowa. (Quiche nadal wydaje się nieco luźne, ale będzie nadal ustawiać po wyjęciu z piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 do 15 minut. Jeśli używasz patelni do tarty, Usuń quiche z patelni, pokrój na plasterki ostrym ząbkowanym nożem i podawaj!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn