Pączki Z Galaretką

Pączki Z Galaretką
Pączki z galaretką to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skórkę z cytryny, drożdże instant, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Pączki Z Galaretką, oraz Pączki Z Galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj pierwsze 6 składników pączka do dużej miski i wymieszać, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj mąkę i sól i wymieszaj (lub wymieszaj rękami), aż ciasto się połączy (nadal będzie mokre i lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni zagnieść i uformować ciasto na gruby dysk; przenieść do miski, która jest nasmarowana olejem lub sprayem do gotowania i pozostawić na 1 godzinę w ciepłym, wolnym od przeciągów miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni spłaszczyć ciasto i rozwałkować je na dysk o grubości 1/4 cala. Użyj 2-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby wyciąć tyle kółek ciasta, ile możesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
5
Przenieść koła do 10-przez-15-calowa blacha do pieczenia, która jest wyłożona pergaminem i smarowane olejem. Zbierz ozdoby do ciasta i uformuj je w inną kulkę; zwinąć go w inny dysk o grubości 1/4 cala, wyciąć więcej pączków i przenieść je do blachy do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Pozostaw krążki ciasta w ciepłym, wolnym od przeciągów miejscu na 1/2 godziny. Następnie podgrzać około 1 cala oleju w patelni o wysokiej jednostronnej na średnim ogniu, aż bardzo gorąco, ale nie palenie (365 do 375 stopni F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Pracując partiami, smaż pączki, aż będą złote z jednej strony, następnie odwróć je i zakończ smażenie, w sumie około 3 minut.
8
Pączki przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Przenieść część galaretki winogronowej Concord do torebki z ciastami lub do torebki z zamkiem błyskawicznym z małym otworem wyciętym z jednego rogu. Gdy pączki całkowicie ostygną, użyj małego noża, aby delikatnie zagrzebać się z boku pączka do środka. Włóż końcówkę worka do otworu i rurki w jak największej ilości napełniania. Powtórz z pozostałymi pączkami i nadzieniem. Pączki obficie obsypać cukrem pudrem i posypać niewielką szczyptą grubej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Galaretka WinogronowaGalaretka Winogronowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Połącz winogrona, cukier i wodę w niereaktywnym garnku. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, często mieszając, aż winogrona zostaną rozbite, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Strąki kardamonu i paski skórki cytrusowej umieścić w kawałku gaznicy i zabezpieczyć sznurkiem; dodać wiązkę gaznicy do mieszaniny winogron. Schłodzić do temperatury pokojowej i przenieść garnek do lodówki na noc. W międzyczasie umieść od 4 do 6 łyżek (normalny obiad jest w porządku) w zamrażarce (użyjesz ich do przetestowania galaretki na końcu).
Składniki, których będziesz potrzebować
KardamonKardamon
WinogronaWinogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Schłodzoną mieszaninę winogron przecisnąć przez sitko o grubej siatce. Wyrzucić nasiona. Do czystego, niereaktywnego garnka, wraz z sokiem z cytryny, należy włożyć odcedzoną mieszankę winogronową. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż zacznie wyglądać błyszczące, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
WinogronaWinogrona
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Przetestuj galaretkę: weź jedną łyżkę z zamrażarki i umieść na niej około 1/2 łyżeczki mieszanki winogron. Włożyć łyżkę do zamrażalnika na 3 do 4 minut. (W międzyczasie, włączyć ciepło do niskiego i przykryć garnek tak mieszaniny nie zmniejsza się dalej niż to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Wyjmij próbkę z zamrażarki i spróbuj ją rozprowadzić; jeśli nie jest wystarczająco gęsta, odkryj garnek, Odwróć ciepło z powrotem do średniego i gotuj mieszaninę winogron przez kolejne 5 minut, a następnie przetestuj drugą próbkę za pomocą innej mrożonej łyżki. Kontynuuj ten proces testowania, aż galaretka rozpłynie się płynnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Niech galaretka ostygnie, a następnie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn