Pączki orzechowe II
Pecan Puffs II może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 86 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 20 centów za porcję. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny . Jeśli masz pod ręką ekstrakt waniliowy, mąkę do ciast, połówki orzechów pekan i kilka innych składników, możesz go wykonać. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Podobne przepisy obejmują Spinach Cheese Puffs , Cream Puffs with Espresso Cream Fil i Ginger Puffs .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni Celsjusza (300 stopni Fahrenheita). Nasmaruj blachy do pieczenia ciastek.
W średniej misce ubij masło i cukier, aż masa będzie gładka. Dodaj wanilię. Zmiel orzechy pekan w blenderze lub malakserze; wymieszaj z mąką do wypieków. Wymieszaj mieszankę orzechów pekan z ubitą mieszanką, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Uformuj z ciasta kulki wielkości łyżki stołowej i układaj je na przygotowanych blachach do pieczenia w odstępach 2,5 cm.
Piec przez 25–20 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumieni.
Obtocz ciepłe ciasteczka w cukrze pudrze. Gdy ostygną, obtocz je ponownie.