Pączki Dyniowe
Need a wegetariański posiłek poranny? Pączki dyniowe mogą być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukier, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pączki Dyniowe, Pumpkin Chai Donuts, oraz Zdrowe Pączki Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować 2 blachy do pieczenia.
Wymieszać mąkę, brązowy cukier, 2 łyżeczki dyni pie spice, proszek do pieczenia, sól, i soda razem w dużej misce.
Wymieszać dynię, jajka, mleko, i masło do mieszaniny mąki; beat aż całkowicie włączone.
Łyżka mieszanki dyni do worka cukierniczego wyposażonego w dużą końcówkę gwiazdy z otworem 1/2 cala. Wyłożyć 3-calowe koła na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 13 protokół.
Wyjmij pączki do stojaka z drutu, aby ostygły.
Wymieszać cukier cukierniczy, 1/2 łyżeczki przyprawy do ciasta z dyni i wanilię razem w misce. Stopniowo mieszać tyle mleka, aby osiągnąć konsystencję glazury.
Polewamy pączki szczotką do ciasta lub łyżką.