Półksiężyce Nadziewane Wołowiną
Półksiężyce nadziewane wołowiną wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 182 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga bułek w kształcie półksiężyca, serka śmietankowego, papryczek chilli i mielonego kminku. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 10%, to danie można ulepszyć. Półksiężyce nadziewane wołowiną, półksiężyce nadziewane kurczakiem i kremowe półksiężyce nadziewane kurczakiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę i chilli na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Dodaj serek śmietankowy, kminek i chili w proszku. Lekko ostudzić.
Rozgrzej piekarnik do 375°. Ciasto półksiężycowe podzielić na 24 trójkąty.
Umieść 1 łyżkę mieszanki wołowej wzdłuż krótszego końca każdego trójkąta; ostrożnie zwiń.
Umieścić stroną skierowaną do dołu w odległości 2 cali od siebie na nienatłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec 11-14 minut lub do złotego koloru.