Półksiężyce III
Półksiężyce III to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 180. Jeśli masz sól, zmielony cynamon, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 22 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Półksiężyce Dulce de Leche, Półksiężyce Polenta z bitym kozim serem, oraz Ugotuj książkę: półksiężyce squasha z masłem, sezamem i solą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W bardzo dużej misce, śmietany razem smalec i cukier do lekkiego i puszystego. Wymieszać z melasą i kwaśną śmietaną.
Połącz cynamon, ziele angielskie, goździki, sodę oczyszczoną, sól i mąkę. Wymieszaj suche składniki z mieszaniną melasy, aż zostaną całkowicie wchłonięte, a następnie złóż orzechy pekan. Przykryć ciasto i schłodzić przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Wyciąć foremką do ciastek half moon lub pokroić w okręgi, a następnie przeciąć okręgi na pół.
Umieść ciasteczka co najmniej 1 cal od siebie na nieprzygotowanych arkuszach ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.