Pulled Pork & Red Onion Melt

Pulled Pork & Red Onion Melt
Pulled Pork & Red Onion Melt wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny sos barbecue, wieprzowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pulled Pork & Red Onion Melt, Gruszka I Słodka Cebula Szarpana Wieprzowina, oraz Pulled Pork and Caramelized Onion Quesadillas.

Instrukcje

1
Połącz mięso z sosem barbecue. Wypełnij kromki chleba z mieszanki mięsa, single i cebuli, aby 4 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Rozłóż kanapki z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Gotować na patelni na średnim ogniu 4 min. z każdej strony lub do momentu, aż kanapki będą złocisto-brązowe z obu stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn