Pudding Sheridan ' s cream sticky

Pudding Sheridan ' s cream sticky
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj Sheridan ' s cream sticky budyń spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 861 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga masła, podwójnej śmietany, żółtek jaj i likieru Sheridan ' s Coffee layered. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Lepki budyń ryżowy toffi z kremem karmelowym, Lepki Budyń Toffi, oraz Lepki Budyń Toffi.

Instrukcje

1
W misce ubić cukier, całe jajko i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CasterCukier Caster
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Na patelnię włożyć Sheridany i śmietanę, doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ubij na masę jajeczną, a następnie pozostaw do ostygnięcia, aby uzyskać krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Lekko posmaruj 6 200ml / -14°l oz masłem, umieść warstwę plastrów rogalika na dnie każdego z nich, następnie dodaj obfite posypanie cukrem muscovado i trochę budyniu jajecznego. Dalej układaj rogaliki i budyń w ten sam sposób, kończąc je posypką cukru. Pozwól, aby budyń zadowolił się na chwilę, aby nasiąknąć kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier MuscovadoCukier Muscovado
CroissantCroissant
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Rozgrzej piekarnik do 200C / wentylator 180C / Gaz 6, następnie gotuj budyń przez 18-20 minut, aż nadmuchnie, złocisty i chrupiący (cukier muscovado da smaczne i lepkie wykończenie budyniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier MuscovadoCukier Muscovado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podczas pieczenia budynie, zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Umieścić cukier i masło na patelni i mieszać na średnim ogniu, aż stopią się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wlać śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3-4 min, aż ciemny i lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
9
Podajemy budynie w swoich potrawach z odrobiną ciepłego sosu toffi rozlanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Budyń można połączyć z Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn