Pstrąg Panfried Z Dzikim Ryżem
Pstrąg Panfried z dzikim ryżem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 427 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka klinów cytrynowych, sól, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Podobne przepisy to Pstrąg panfrydzki z migdałami i pietruszką, Pstrąg panfrydzki z sosem orzechowym, oraz Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać pory, grzyby i czosnek; gotować, stale mieszając, 3 minuty.
Dodać wodę i ryż; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż ryż jest miękka; odcedzić. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Odstawić i ogrzać.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w płytkim naczyniu; dobrze wymieszać. Filety z pstrąga w mieszance mąki.
Rozgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu do gorąca; dodać pozostałe 2 łyżeczki oleju.
Dodaj filety na patelni; gotować w partiach 2 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Mieszankę ryżową równomiernie podzielić na 4 talerze i ułożyć na wierzchu po 1 filecie.
Podawać z cytrynowymi klinami.