Pstrąg Orzechowy
Pstrąg orzechowy wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 476 kalorii, 39g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oleju canolan, krakersy saltine, filety z pstrąga i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pstrąg Miodowo-Orzechowy, Pstrąg Orzechowy, oraz Pstrąg panfrydzki z sosem orzechowym.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym i proces do drobno zmielone.
Umieść mieszaninę krakersów w płytkim naczyniu.
Umieść mleko w oddzielnym płytkim naczyniu. Filety zanurzyć w mleku; pogłębiać w mieszaninie krakersów. Filety zalać sprayem do gotowania.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 filet; gotować od 2 do 3 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Wyjąć filet z patelni, ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym 1 łyżeczką oleju i filetem.
Podawać z cytrynowymi klinami.