Pstrąg Morski Gotowany Z Pokruszonymi Młodymi Ziemniakami, Parmezanem I Rukolą

Pstrąg Morski Gotowany Z Pokruszonymi Młodymi Ziemniakami, Parmezanem I Rukolą
Gotowany pstrąg morski z pokruszonymi młodymi ziemniakami, parmezanem i rukolą wymaga około 52 minuty od początku do końca. To danie główne ma 593 kalorie, 29g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,84 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz jaja przepiórcze, ząbek czosnku, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Gorąca herbata-wędzony pstrąg z sałatką ziemniaczano-rukolową, Pieczony pstrąg z koprem włoskim, rzodkiewką i rukolą, oraz Sałatka CEP, rukola i parmezan dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia96
Magazyn