Próbnik ostatniego dania: włoskie sery, pokrojony koper włoski i cytrusowe pierścienie z Brandy
Przepis ostatni Próbnik dania: włoskie sery, pokrojony koper włoski i pierścienie cytrusowe z Brandy jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 365 kalorii, 24g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka Skórki gruszki, gorgonzola, parmigiano-reggiano, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Próbnik ostatniego dania: włoskie sery, pokrojony koper włoski i cytrusowe pierścienie z Brandy, Krojony Koper Włoski I Burak Z Krewetkami, oraz Łososiowe Brochettes z plasterkami kopru włoskiego Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż 3 sery na dużej desce lub półmisku. Pecorino można pokroić w plasterki. Parmigiano potrzebuje małego ostrego noża do sera, aby go pokruszyć. Gorgonzola potrzebuje rozrzutnika. Pokrój gruszkę i ustaw ją wzdłuż boku Gorgonzoli do rozłożenia. Ułóż winogrona w małe grona wokół serów. Ułóż plastry kopru włoskiego w pobliżu serów Parmigiano i pecorino. Pokrój całe pomarańcze na dyski i ułóż je na płytkim naczyniu. Plastry pomarańczy polać brandy i podawać z serem. Użyj 1 jigger brandy dla każdej plasterki pomarańczy. Aby zjeść pomarańcze, rozerwać skórę i" rozwinąć " każdy kawałek. Spokojnie. Pyszne.