Przystawki Z Dyni Cheddar

Przystawki Z Dyni Cheddar
Cheddar Pumpkin przekąski może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kije, Cheddar opakowanie żywności ser, orzeszki ziemne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Migdałowe Przekąski Cheddar, Przystawki Bekonowo-Cheddar, oraz Przystawki z serem Cheddar i brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia mały talerz do serwowania z woskowanym papierem.
2
Zwiń każdy poziom łyżki zimnego sera w kulkę; umieść na woskowanym papierze wyłożonym talerzem do serwowania. Przechowywać w lodówce 10 do 15 minut dla łatwiejszej obsługi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
RolkaRolka
3
Z końcem wykałaczki narysuj grzbiety wokół kulek, aby przypominały dynie. Dno kulek serowych zanurzyć w posiekanych orzeszkach ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
SerSer
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Tuż przed podaniem włóż połówki precla do kulek serowych na łodygi dyni. Udekorować natką pietruszki na liście. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PreclePrecle
DyniaDynia
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn