Przystawki Do Klopsików Teriyaki

Przystawki Do Klopsików Teriyaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu japońskich przepisów, więc spróbuj przystawek klopsików Teriyaki. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 130 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka Kikkoman teriyaki baste & glaze, mielona wołowina, marynata i sos Kikkoman teriyaki oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Salsa-Przystawki Do Klopsików, Bezglutenowe Azjatyckie Przekąski Imbirowe, oraz Miseczki Teriyaki Meatball dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cebulę, sos Teriyaki, Panko i mieloną wołowinę w dużej misce i dobrze wymieszaj. Kształt na małe klopsiki, o średnicy około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść na nieprzywierającej blasze do pieczenia lub płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 325 stopni F. 20 minut. Przed podaniem wymieszać z dodatkiem Teriyaki Baste & Glaze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn