Przyprawy kotlety jagnięce hoisin i z grillowaną sałatką Bok Choy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać przyprawy przetarte kotlety jagnięce Hoisin i grillowaną sałatkę Bok Choy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1494 kalorii, 140g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $10.89 za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego imbiru, olej canolan, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantne kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą, Pieczone kotlety jagnięce z dodatkiem przypraw, oraz Kotlety jagnięce z przyprawami z sosem Winogronowo-migdałowym i Harves dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć anyż, imbir, kolendra, czosnek w proszku i chile de arbol w misce. Rub mieszankę przypraw na kotlety jagnięce.
Podgrzać grill węglowy do bezpośredniego ogrzewania lub grill gazowy do wysokiej temperatury.
Jagnięcinę posmarować olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grillować jagnięcinę, aż lekko zwęglona ze wszystkich stron i gotowane do średnio rzadkie, w sumie około 8 minut.
Umyj jagnięcinę hoisin tuż przed wyjęciem z grilla.
Bok choy posmarować olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grill bok choy, cut-side w dół przez około 4 protokół; flip, i grill jeszcze kilka minut, aż łodygi są chrupiące przetargu. Bok choy grubo posiekać i umieścić w misce.
Ubić sos rybny, ocet, sok z limonki, sos chile i sos sojowy i posypać solą i pieprzem w misce.
Ubić rzepak i olej sezamowy. Wrzucić vinaigrette z grillowanej sałatki bok choy; smak i doprawić solą i pieprzem.
Ułożyć jagnięcinę na półmisku i rozsypać kolendrą i miętą na wierzchu.
Podawać z grillowaną sałatką bok choy.