Przyprawiona i MIODOWA szynka Glazurowana z pikantnym budyniem chlebowym

Przyprawiona i MIODOWA szynka Glazurowana z pikantnym budyniem chlebowym
Przyprawiona i miodowo Glazurowana szynka z pikantnym budyniem chlebowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,44 zł za porcję, ten przepis okładki 66% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 3141 kalorii, 237g białka, oraz 191g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kolendry, jajka, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, możesz śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Pikantny Budyń Chlebowy, Pikantny Budyń Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Pikantnym Budyniem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do szynki przyprawionej i szkliwionej miodem: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zmiksuj razem miód, tosty przyprawowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Umieść szynkę na otwartej brązowej papierowej torbie lub woskowanym papierze, aby ułatwić czyszczenie. Za pomocą końcówki noża do parowania ostrożnie Zdobądź 1-calowy Wzór siatki wokół zewnętrznej strony szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Szczotkuj całą powierzchnię mięsa ze wszystkich stron mieszaniną miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Dodaj około 1/2 szklanki wody do podstawy patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Połóż patyczki selera na dnie patelni, a następnie umieść szynkę na górze selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Gotować przez 1 godzinę. Co 15 minut szynka baste z sokami, które zbierają się w podstawie palarni i miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
Pozostaw na 15 minut przed rzeźbieniem zgodnie z życzeniem.
9
Na pikantny budyń chlebowy: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Za pomocą ząbkowanego noża zgolić grubsze części skórki z bochenka chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
11
Chleb pokroić w 1-calową kostkę i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze o wymiarach 13 na 18 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Piec do lekkiego tostu, około 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Wyjąć z piekarnika i umieścić w dużej misce. Zostaw piekarnik włączony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Na patelni rozpuścić 4 łyżki masła na dużym ogniu i gotować, bez mieszania, aż zmieni kolor na brązowy orzech, około 5 minut. Zmniejszyć ogień do medium, dodać cebulę i szczyptę soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie brązowieć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Dodaj tymianek i gotuj przez 10 sekund, aby uwolnić jego zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
17
Na chleb tostowy wlać masę cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
18
Dodać 3/4 szklanki parmezanu i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
19
W średniej misce ubić mleko, jajka i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
20
Wlać mieszaninę mleka na chleb i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
21
Masło naczynie do pieczenia 9 na 13 cali z pozostałą 1 łyżką masła. Równomiernie ułożyć chleb tostowy w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
22
Krem równomiernie wylać na chleb. Rozprowadź ser pleśniowy i pozostałe 2 łyżki parmezanu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
23
Piec, aż chleb będzie złotobrązowy i chrupiący na wierzchu, a Cienkie Ostrze noża włożone do kremu wyjdzie prawie czyste, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
24
Wyjąć naczynie z piekarnika i ostudzić na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
25
Pokroić na poszczególne porcje i podawać na ciepło.
26
Toast nasiona kopru włoskiego, nasiona kolendry i pieprzu w małej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Kiedy Koper staje się jasnobrązowy, pracuj szybko. Włącz wentylator wyciągowy, dodaj płatki czerwonej papryki i rzucaj, rzucaj, rzucaj, zawsze pod wentylatorem. Natychmiast obrócić mieszankę przypraw na talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
27
Wlej mieszaninę do blendera z chili w proszku, solą i cynamonem i zmiksuj, aż przyprawy będą równomiernie zmielone. Jeśli masz mały młyn do przypraw lub młynek do kawy dedykowany do mielenia przypraw, zmielić tylko koper włoski, kolendrę, pieprz i płatki chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
28
Wlać do miski i wrzucić z pozostałymi składnikami. Przechowywać mieszankę przypraw w szklanym słoiku w chłodnym, suchym miejscu lub zamrozić. # Patrz notatki szefa
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

113Orzechy dowolne (posiekane)ser pleśniowy, pokruszonyser pleśniowy, pokruszony454Orzechy dowolne (posiekane)chleb bochenkowy w stylu wiejskim (ochleb bochenkowy w stylu wiejskim (o6łodygi selerałodygi selera28Orzechy dowolne (posiekane)1/4 szklanki czystego California chili w proszku1/4 szklanki czystego California chili w proszku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona kolendrynasiona kolendry1szynka wiejskaszynka wiejska6largesjajajaja596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku2(zima)cynamon mielonycynamon mielony4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimiód, do glazurymiód, do glazury2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1(może być lub przeglądać)świeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo starty parmezan, podzielonyświeżo starty parmezan, podzielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Ziemniaki rdzawe, pokrojone na 1-calowe kawałkiZiemniaki rdzawe, pokrojone na 1-calowe kawałki2(może być lub przeglądać)oliwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowych8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDrobno zmielona sól morska, najlepiej sól szaraDrobno zmielona sól morska, najlepiej sól szara5(zima)masło niesolone, pokrojone na kawałki wielkości łyżki, podzielonemasło niesolone, pokrojone na kawałki wielkości łyżki, podzielone7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana żółta cebuladrobno posiekana żółta cebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia64
Magazyn