Przegrzebek Z Grilla"Ceviche"
Grillowany przegrzebek "Ceviche" to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sok z limonki, 4 ogórki, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to niedrogi przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Przegrzebek Z Grilla"Ceviche", Grillowany przegrzebek Citrus ceviche, oraz Przegrzebek Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić przegrzebki z 1 łyżką oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w misce, a następnie nawlec 4 przegrzebki na każdy szaszłyk.
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na dużym ogniu.
Olej grill rack, następnie przegrzebki grill, pokryte tylko wtedy, gdy za pomocą grilla gazowego, obracając się raz, aż po prostu gotowane przez, o 5 protokół.
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić.
Podczas gdy przegrzebki ostygają, skórkę, w tym białą, kroimy z pomarańczy ostrym nożem do parkowania, a następnie odcinamy segmenty wolne od błon. Grubo posiekać tyle segmentów, aby zmierzyć 1/4 szklanki i przenieść do dużej miski (rezerwy pozostałej pomarańczy do innego użytku). Wymieszaj sok z limonki, ogórek, szalotkę, jalapeño (do smaku) i pozostałe 2 łyżki oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Gdy przegrzebki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, o połowę każdy w poprzek (ćwiartka, jeśli jest duża), a następnie dodać do mieszanki ogórka, rzucając, aby połączyć. Marynować, przykryć i schłodzić, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę. Tuż przed podaniem wymieszaj kolendrę.
* Jeśli robisz całe menu i za pomocą grilla węglowego, węgle będą musiały być uzupełniane przed grillem steki i papryki. Zamiast grillowania przegrzebki, można gotować je w gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej patelni grillowej, odkrytej.* Gotowane przegrzebki można marynować do 3 godzin.