Prosta Zupa Kalafiorowa

Prosta Zupa Kalafiorowa
Prosta zupa kalafior może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1034 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką sól, szczypiorek, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosta Kremowa zupa z kalafiora i karczocha, Kalafior Prosty, oraz Prosty Przepis Na Kalafior dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 doprowadzić 1 litr wody do wrzenia toczenia w średniej wielkości garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj 2 łyżeczki soli do wody (jeśli używasz solonego masła w tym przepisie, użyj tylko 1 łyżeczki masła).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło SoloneMasło Solone
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Dodać różyczki kalafiora, i gotować aż gotowane przez, o 4 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć różyczki do miski. Rezerwa wody do gotowania.2 pracując partiami, napełnij blender w połowie drogi gotowanym kalafiorem, dodaj wystarczającą ilość wody do gotowania do miski blendera, aby pojawił się ćwierć drogi. Przecier, aż będzie gładki. Chcesz, aby konsystencja była konsystencją zupy, więc jeśli chcesz dodać więcej wody, zrób to. Do każdej partii blendera dodać sól i masło do smaku (około 1/2 łyżeczki soli i około łyżki stołowej lub więcej masła do każdej partii blendera). Ponieważ używasz tylko lekko osolonej wody do gotowania na bazie, a nie zapasów, będziesz musiał solić to więcej niż w przeciwnym razie.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać natychmiast w miseczkach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Na wierzch skropić oliwą i posypać posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn