Przepis prosty Salsan jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 9 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Ten przepis z Simply Recipes ma 150 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, sól, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Prosta Salsa, Prosta Salsa, oraz Prosta Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń tylko pomidory z puszki całych pomidorów, umieść w średniej wielkości niereaktywnej misce do mieszania. Używając palców lub widelca i ostrego małego noża, rozdrobnij lub rozbij pomidory. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Wymieszać posiekane zielone chili, zieloną cebulę, czosnek (lub sól czosnkowa), oliwę z oliwek i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Chiles Pokrojone W Kostkę
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodać z powrotem w około 1/4 szklanki sosu pomidorowego z puszki całych pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Całe
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
4
Posypać około 1/4 łyżeczki suszonego oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Oregano
5
Wymieszać i posmakować. Dostosuj w razie potrzeby.
6
Dodać kolendrę, sól i pieprz do smaku.Przechowywać w lodówce, gdy nie jest używany. Potrwa kilka dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.