Prosta Pieczeń Wołowa
Prosta pieczeń wołowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 587 kalorii, 51g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jeśli masz wołowinę chuck Pot roast, masło, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 309 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, Super PROSTY Crockpot Rostbef, oraz Polędwica wołowa z prostym azjatyckim sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Wlać olej roślinny do dużego garnka bezpiecznego dla piekarnika na średnim ogniu. Doprawić pieczeń do smaku solą i czarnym pieprzem. Brąz mięso po obu stronach w gorącym oleju i przenieść na talerz.
Wymieszać marchew, seler i cebulę do garnka, i gotować i mieszać, aż warzywa zaczną uwalniać swoje soki, o 3 protokół; poluzować wszelkie brązowe kawałki smaku na dnie garnka.
Dodać masło, i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół. Następnie posypać rozmarynem, wymieszać warzywa i włożyć pieczeń do garnka. Przykryj garnek pokrywką.
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż pieczeń chuck będzie miękka, o 2 1/2 do 3 godzin. W razie potrzeby doprawić warzywa solą i czarnym pieprzem.