Południowo-zachodnie Mini klopsiki z indyka to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 97 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka fasoli, SOS picante, ziarna kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać beztłuszczowy grecki jogurt, możesz śledzić to danie główne z Greckie Ciastka Jogurtowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Mini Klopsiki Z Indyka, Mini Klopsiki Z Indyka, oraz Zdrowe Crockpot Mini Indyk Quinoa Klopsiki.
Wymieszać jogurt, salsę, kminek i chipotle chili w proszku. Ustaw 1 1/2 filiżanki na bok w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Chipotle Chile Pieprz
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
¼ łyżeczki Oregano
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
3
W innej misce wymieszać razem indyka, pokruszone chipsy, jajko, pozostały przyprawiony jogurt, kolendra, kukurydza, czarna fasola. Za pomocą małej łyżki miarki, zrobić łyżkę wielkości kulki, i umieścić na lekko nasmarowanej płytkiej blachy do pieczenia i piec w rozgrzanym 400 stopni F przez 20-25 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane