Południowo-Zachodnia Sałatka Ziemniaczana
Południowo-zachodnia Sałatka ziemniaczana jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, fasoli, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Ziemniaczana, Sałatka Ziemniaczana W Stylu Południowo-Zachodnim, oraz Zdrowa Południowo-Zachodnia Sałatka Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń 1 chipotle chile z puszki. Posiekać chile do środka 2 łyżeczki. Rezerwa Pozostałe chiles i sos adobo do innego użytku.
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 10 minut lub do przetargu.
Ziemniaki pokroić w kostkę 1/4 cala.
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Do ziemniaków dodać kukurydzę, seler i 5 kolejnych składników (seler przez jalapeo); delikatnie wrzucić.
Połącz 2 łyżeczki posiekanej chipotle chile, sok z limonki, olej, sól i czarny pieprz, mieszając trzepaczką.
Skropić mieszaninę soku z limonki na mieszaninie ziemniaków i wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin.