Południowo-Zachodnia Sałatka Z Pieczonej Kukurydzy
Południowo-zachodnia pieczona Sałatka kukurydziana może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza w łuskach, cukier, cebula i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana, Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana, oraz Sałatka Z Kukurydzy/Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kukurydzę w dużym garnku z wystarczającą ilością wody, aby pokryć, i moczyć co najmniej 15 minut.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Usuń jedwab z kukurydzy, ale pozostaw łuski.
Na rozgrzanym grillu ułożyć kukurydzę. Gotować, obracając od czasu do czasu, 20 minut, lub do miękkości.
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić i wyrzucić łuski.
Pokrój ziarna kukurydzy z kolby i umieść w średniej misce.
Wymieszać w czerwonej papryce, zielonej papryce i czerwonej cebuli.
W blenderze lub robocie kuchennym wymieszaj kolendrę, oliwę z oliwek, czosnek, sok z limonki, cukier, sól, pieprz i ostry sos. Zmiksować na gładką masę i wymieszać z sałatką kukurydzianą.