Przepis Southern Shrimp and Grits jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bekonu oscar mayer, ser cheddar, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Południowe krewetki i kasza, Południowe krewetki i kasza, oraz Południowe krewetki i kasza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kaszę ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasza
2
Tymczasem, gotować i mieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową; spuścić na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
4
Dodaj krewetki, cebula i czosnek do kapieli na patelni; gotować i mieszać 3 min. albo aż krewetki będą różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać boczek, natkę pietruszki i sok z cytryny; dobrze wymieszać.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.