Powolne pieczenie włoskich kiełbasek i papryki z Rotini

Powolne pieczenie włoskich kiełbasek i papryki z Rotini
Powolne pieczenie włoskich kiełbasek i papryki z Rotini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 438 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz sos pomidorowy z makaronem, powolne wkładki do gotowania, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Nadziewana Włoską, Slow Cooker włoska kiełbasa i papryka, oraz Włoskie kiełbaski z papryką i winogronami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść Wkładki do powolnej kuchenki Reynolds w misce do powolnej kuchenki o długości od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
3
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Mieszankę kiełbas podawać na makaronie; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
KiełbasaKiełbasa
MakaronyMakarony

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn