Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać potworom spróbować. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 43 centów za porcję. Mieszanka staromodnego płatków owsianych, sól, regularne, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z Cookie Madness ma 61 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Potwory, Ciasteczkowe Potwory, oraz Cream Puff Monsters.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F teraz lub poczekaj i zrób to trochę później w procesie. Ciasto będzie musiało siedzieć przez 30 minut. Przygotuj dwa lub trzy smarowane lub nieprzywierające pieczenie folią sheets.In duża miska do mieszania, wymieszać jajka, oba rodzaje cukru, soda oczyszczona, sól, syrop klonowy i wanilia. Wymieszać z masłem orzechowym i roztopionym masłem. Po wymieszaniu dodać mąkę i mieszać aż do wymieszania. Wreszcie, mieszać w owsa, wszystkie różne chipsy i cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)
O Cukrze Cukierniczym
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Odstawić ciasto na 30 minut, aby owies mógł wchłonąć trochę wilgoci. W tym momencie możesz również podgrzać piekarnik.Używając miary ćwierć filiżanki, Zbierz ciasto i ułóż kopce około 4 cali od siebie na arkuszach. Lekko przyciśnij wierzchołki w dół, aby nieco spłaszczyć (chcesz mieć nawet kopce, a nie kule).