Potrójny Boczek Jagodowy
Potrójny boczek jagodowy wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 1,18 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 320 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Z patelni potrójne ciasto jagodowe, oraz Potrójne Ciasto Jagodowe.
Instrukcje
Boczek ugotować do pożądanej doneness zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż patelnię do pieczenia folią. Spryskać bezklejowym sprayem do gotowania.
Ugotowany boczek układamy na folii w jednej warstwie. Używając szczotki do ciast, umyj boczek z konfiturami.
Piec od 3 do 5 minut lub do momentu, gdy przetwory będą bąbelkowe.