Potrójny Boczek Jagodowy

Potrójny Boczek Jagodowy
Potrójny boczek jagodowy wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 1,18 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 320 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Z patelni potrójne ciasto jagodowe, oraz Potrójne Ciasto Jagodowe.

Instrukcje

1
Boczek ugotować do pożądanej doneness zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż patelnię do pieczenia folią. Spryskać bezklejowym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
3
Ugotowany boczek układamy na folii w jednej warstwie. Używając szczotki do ciast, umyj boczek z konfiturami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
PrzetworyPrzetwory
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec od 3 do 5 minut lub do momentu, gdy przetwory będą bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn