Potrawka Z Dorsza I Ryby Z Chlebem Czosnkowym Przepis

Potrawka Z Dorsza I Ryby Z Chlebem Czosnkowym Przepis
Dorsz i gulasz rybny z chlebem czosnkowym przepis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 58g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 6,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, seler, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Portorykański Gulasz Rybny Bacalao Przepis, Gulasz rybny śródziemnomorski z grzankami czosnkowymi, oraz Przepis Na Pieczywo Czosnkowe.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia26
Magazyn