Posiekane Ceviche
Posiekane Ceviche może być tylko Ameryki Południowej przepis, którego szukasz. Na 42 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 40 porcji z 142 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz świeże liście kolendry, sól kuchenną, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu, bez nabiału i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Posiekane Ceviche i Mexicola, Don Ceviche {} i Ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, oraz Ceviche de Camarón con Coco (ceviche z krewetek kokosowych) podobnych receptur.
Instrukcje
Posiekaną rybę umieścić w szerokim płytkim naczyniu i posypać oregano, solą i sokiem z limonki. Pozostaw to na 8 minut.
Odcedzić rybę; będzie miał mleczny płyn.
Dodaj szalotki, chile i kolendrę i delikatnie wymieszaj.
Możesz umieścić łyżeczki na małych tostach i posypać kolendrą, lub włożyć ceviche do miski i podawać z chipsami tortilla.