Portugalska Zupa Fasolowa I
Portugalska zupa fasolowa może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 275 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka fasoli, marchew, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Portugalska Zupa Z Czerwonej Fasoli, Punahou Portugalska Zupa Fasolowa, oraz Portugalska Zupa Z Jarmużu I Czerwonej Fasoli.
Instrukcje
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
W garnku na średnim ogniu rozgrzać olej i podsmażyć marchew, cebulę i seler.
Dodaj pomidory, ziemniaki, fasolę i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać z pieprzem cayenne i pastą pomidorową. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodać kiełbasę i doprawić solą i pieprzem do smaku.