Poncz jabłkowo-miętowy
Jabłkowy i miętowy Poncz może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody gazowanej, sok z cytryny, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 59 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowy Poncz Do Herbaty, Poncz Bourbon z miętą, oraz Poncz Arbuzowy Ze Świeżą Limonką I Zmiażdżoną Miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dekoracja: gałązki świeżej mięty, opcjonalnie
W małym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu. Wyłączyć ciepło, dodać torebki herbaty i niech strome na 6 protokół.
Wyjąć torebki herbaty i schłodzić herbatę do temperatury pokojowej, około 45 minut.
Wlać schłodzoną herbatę do dużego dzbanka.
Dodaj sok jabłkowy, miętowy syrop cukrowy i sok z cytryny. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Aby podać, dodaj wodę gazowaną i wlej poncz do wypełnionych lodem szklanek.
Dekoruj gałązkami świeżej mięty, w razie potrzeby.
Dodaj wodę i cukier do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać liście mięty. Pozostaw syrop do ostygnięcia, około 20 minut. Odcedzić przed użyciem.