Pomarańczowy kurczak Scaloppine i Sunburst Squash Escabeche z pieczonym paprykowym Puree
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pomarańczowego kurczaka Scaloppine i Sunburst Squash Escabeche z pieczonym Puree z pieprzu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka papryki, bulionu z kurczaka, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z dyni z pieczonym Purée z czerwonej papryki, Scaloppine Z Kurczaka Pomarańczowo-Oliwkowego, oraz Pieczony Kurczak Escabeche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić plastry kabaczka w durszlak i posypać solą, wrzucić do herbu. Umieść ciężką miskę na górze, aby nacisnąć squash i odstawić na 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek. Piersi kurczaka posmarować mąką i doprawić solą i pieprzem do smaku. Brąz po obu stronach kurczaka, około 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjmij kurczaka z patelni, a następnie opłucz patelnię winem i zmniejsz, aż większość wina zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać sok pomarańczowy, sok z cytryny i bulion i zmniejszyć o połowę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.