Pomarańczowo-Żurawinowy Sen

Pomarańczowo-Żurawinowy Sen
Pomarańczowo-żurawinowy sen może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka okruchów krakersów Grahama, woda, żelatyna o Smaku żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cranberry Dream Pie, Orange Dream Pie, oraz Orange Dream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj sos żurawinowy; mieszaj do rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie. Przechowywać w lodówce 1-1 / 4 godziny lub do lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
W międzyczasie wymieszaj okruchy Grahama, 1/4 szklanki cukru i masła; naciśnij na dno naczynia 13x9-calowego. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
W dużej misce ubić śmietankowy ser i pozostały cukier z trzepaczką do wymieszania. Delikatnie wymieszać w 3 filiżanki Cool WHIP; rozprowadzić na skorupie. Pomarańcze wymieszać z żelatyną; zalać warstwą serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
6
Podawać z pozostałym chłodnym batem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn