Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, cynamonowym syropem klonowym i grubo pokrojonym boczkiem

Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, cynamonowym syropem klonowym i grubo pokrojonym boczkiem
Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, syropem klonowym z cynamonem i grubo pokrojonym boczkiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na $3.92 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1120 kalorii, 18g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Przepis ten zachwycił 157 osób. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, laska cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, cynamonowym syropem klonowym i grubo pokrojonym boczkiem, Naleśniki z dyni z syropem z piwa korzennego, karmelizowanymi bananami i bitą śmietaną cynamonową, oraz Naleśniki z kwaśną śmietaną i boczkiem z ciepłym syropem pomarańczowo-klonowym.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć dynię, mleko, żółtka, sok pomarańczowy i skórkę w innej misce, mieszając do uzyskania jednorodności. Zrobić dobrze w suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żółtko Jajażółtko Jaja
DyniaDynia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mokre składniki do studni i wymieszać do połączenia.
4
Rozgrzej patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Białka ubić ze szczyptą soli w osobnej misce, za pomocą trzepaczki lub miksera elektrycznego, aż białka uformują sztywne szczyty. Białka złożyć do ciasta w trzech częściach. Zrób to szybko i delikatnie, aby naleśniki były lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Na patelnię roztopić małe klepki masła, a następnie rozprowadzić je papierowym ręcznikiem, aby usunąć nadmiar. Łyżka lub Chochla ciasto na patelni do żądanej wielkości naleśnika. Gdy na górze naleśniki są pełne otworów (wyglądają jak pęcherzyki wzrosły do powierzchni i wybuchł), flip i gotować, aż DNA są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
ChochlaChochla
7
Naleśniki przekładamy na talerze, obsypujemy cukrem pudrem i podajemy z cynamonowym syropem klonowym, bitą śmietaną waniliową i gęstą-
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Bita śmietanaBita śmietana
Syrop KlonowySyrop Klonowy
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
8
Pokroić boczek z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
9
Podgrzać syrop klonowy z laską cynamonu w małym rondelku na średnim ogniu. Gdy syrop jest gorący, zdjąć z ognia i pozostawić smaki strome, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Syrop KlonowySyrop Klonowy
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn