Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, cynamonowym syropem klonowym i grubo pokrojonym boczkiem
Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, syropem klonowym z cynamonem i grubo pokrojonym boczkiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na $3.92 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1120 kalorii, 18g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Przepis ten zachwycił 157 osób. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, laska cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, cynamonowym syropem klonowym i grubo pokrojonym boczkiem, Naleśniki z dyni z syropem z piwa korzennego, karmelizowanymi bananami i bitą śmietaną cynamonową, oraz Naleśniki z kwaśną śmietaną i boczkiem z ciepłym syropem pomarańczowo-klonowym.
Instrukcje
1
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć dynię, mleko, żółtka, sok pomarańczowy i skórkę w innej misce, mieszając do uzyskania jednorodności. Zrobić dobrze w suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
żółtko Jaja
Dynia
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mokre składniki do studni i wymieszać do połączenia.
4
Rozgrzej patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Białka ubić ze szczyptą soli w osobnej misce, za pomocą trzepaczki lub miksera elektrycznego, aż białka uformują sztywne szczyty. Białka złożyć do ciasta w trzech częściach. Zrób to szybko i delikatnie, aby naleśniki były lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Na patelnię roztopić małe klepki masła, a następnie rozprowadzić je papierowym ręcznikiem, aby usunąć nadmiar. Łyżka lub Chochla ciasto na patelni do żądanej wielkości naleśnika. Gdy na górze naleśniki są pełne otworów (wyglądają jak pęcherzyki wzrosły do powierzchni i wybuchł), flip i gotować, aż DNA są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
Chochla
7
Naleśniki przekładamy na talerze, obsypujemy cukrem pudrem i podajemy z cynamonowym syropem klonowym, bitą śmietaną waniliową i gęstą-
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Bita śmietana
Syrop Klonowy
Cynamon
Wanilia
8
Pokroić boczek z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
9
Podgrzać syrop klonowy z laską cynamonu w małym rondelku na średnim ogniu. Gdy syrop jest gorący, zdjąć z ognia i pozostawić smaki strome, o 30 protokół.