Smażone Mahimahi z gorącym i kwaśnym smakiem Mango

Smażone Mahimahi z gorącym i kwaśnym smakiem Mango
Smażone Mahimahi z gorącym i kwaśnym smakiem Mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $7.46 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chile, olej roślinny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasta krabowe z sosem mango-awokado i kwaśną pomarańczą, Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą, oraz Sałatka z rukoli z Pan-Seased Mahimahi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować szalotkę w 2 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj chile i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
3
Dodaj mango, sos rybny, cukier i sól i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż mango zmięknie i mieszanina lekko zgęstnieje, 3 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
CukierCukier
SólSól
4
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
5
Przenieść smak do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rybę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
7
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w oczyszczonej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż po prostu zacznie palić, następnie gotować ryby, strona skóry w dół pierwszy, obracając się raz, aż złoty i tylko gotowane przez, 12 do 16 minut razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać ryby z dodatkiem smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
RybyRyby
9
* Dostępne na rynkach azjatyckich i ethnicgrocer.com (866-438-4642).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn